Με το δεξί στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα!

19/06/2023

Μετάλλια και ρεκόρ από τους "μικρούς" της ΓΕΚ στη Χαλκίδα

Με μεγάλη συμμετοχή και με δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε σε 2 ομίλους το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 2023, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου. Η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας συμμετείχε με 6 αθλήτριες και 2 αθλητές στον Νότιο όμιλο που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.
Πρόσωπο των αγώνων ήταν ο Χάρης Αλιβιζάτος ο οποίος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα σε ύψος με πολύ μεγάλη επίδοση 1.92μ, η οποία αποτελεί νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Η επίδοση του Χάρη ήταν η καλύτερη που σημειώθηκε και στους 2 ομίλους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Εξαιρετική ήταν και η Αποστολία Αντωνάτου η οποία έτρεξε τα 80μ σε χρόνο 10.18 (νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς στην κατηγορία Κ16) κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα.
Η Χαρά Μεταξά ήταν 4η στη σφαιροβολία με νέο ατομικό ρεκόρ 10.97μ και η Σπυριδούλα Τοτόλου ήταν επίσης 4η στο άλμα τετραπλούν με καλύτερο άλμα στα 13.51μ.
Στο άλμα σε ύψος αγοριών ο Κωνσταντίνος Μινέτος κέρδισε την 5η θέση με 1.73μ (νέο ατομικό ρεκόρ), ενώ στο ύψος κοριτσιών η Ειρήνη Βλαχογιαννάτου ήταν 6η με 1.50μ.
Τέλος, η Δέσποινα Βλαχογιαννάτου και η Μικαέλα Τοτόλου αγωνίστηκαν στον προκριματικό του άλματος σε μήκος, όμως δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό.

xaris
gek1
Apostolia
minetos xaris
xara
vlach-tot
αποστ 1
δεσποινα
ειρηνη
σπυριδουλα

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Πνευματικά δικαιώματα © 2019 – Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας (ΓΕΚ). Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.