Πανελλήνιο πρωτάθλημα μικρής πίστας 2024

19/02/2024

Πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές και τις αθλήτριες της ΓΕΚ

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17 – 18 Φεβρουαρίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μικρής πίστας ανδρών – γυναικών. Η ΓΕΚ συμμετείχε στους αγώνες με 4 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι κατέκτησαν 2 μετάλλια.
Η μεγαλύτερη διάκριση για την ομάδα μας ήρθε από τον Δημήτρη Αντωνάτο, ο οποίος στον πρώτο του αγώνα με σφαίρα βάρους 7,250 κιλών πήρε την 3η θέση με βολή στα 16.45μ. Η επίδοση αυτή είναι η καλύτερη που έχει σημειωθεί από αθλητή της Κεφαλονιάς τα τελευταία 20 χρόνια!
Εντυπωσιακή ήταν η Αποστολία Αντωνάτου στα 60μ Κ16 (το μόνο αγώνισμα για ηλικίες κάτω των 16 ετών που πραγματοποιείται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου). Η Αποστολία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με πολύ σπουδαία επίδοση 7,71.
Πολύ καλή εμφάνιση είχαμε και από τον Χάρη Αλιβιζάτο στο άλμα σε ύψος ανδρών. Ο Χάρης, ο οποίος ήταν ο μικρότερος σε ηλικία από όσους συμμετείχαν στο αγώνισμα κατάφερε αρχικά να προκριθεί στον τελικό με 1,85μ για να καταλάβει στη συνέχεια τη 10η θέση με την ίδια επίδοση. Πρώτος νικητής ήταν ο Αντώνης Μέρλος με 2,15μ.
Η Δέσποινα Λουκάτου συμμετείχε στα 200μ, όπου κατετάγη 14η με επίδοση 26,14 (νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς) και στα 60μ που έκανε νέο ατομικό ρεκόρ 7,94.
Με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στον κλειστό στίβο. Θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της ΓΕΚ και στους προπονητές τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους για την περίοδο του ανοιχτού στίβου.

antonatos2
alivizatos - merlos
loukatou
apostolia antonatou

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Πνευματικά δικαιώματα © 2019 – Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας (ΓΕΚ). Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.