Νούμερο 1 στον κόσμο ο Αντωνάτος

13/02/2022

Πολύ καλή παρουσία από τους αθλητές μας σε Αθήνα και Πάτρα

Απίστευτα πράγματα από τον  Δημήτρη Αντωνάτο!

Στην 2η ημερίδα κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, ο Αντωνάτος έστειλε τη σφαίρα 5 κιλών στα 18,93μ σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2022 στην κατηγορία Κ18. Ο νεαρός αθλητής της ΓΕΚ κέρδισε την πρώτη θέση, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική του παρουσία στον κλειστό στίβο και πλέον ετοιμάζεται για την περίοδο του ανοιχτού με αποκορύφωμα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούλιο στο Ισραήλ. Πολλά συγχαρητήρια στον ίδιο και στους προπονητές του Γιώργο Αντωνάτο και Γρηγόρη Τζωρτζιάδη.

Στην ίδια ημερίδα συμμετείχαν και 2 αθλήτριες μας. Η Ιωάννα Σολιδάκη στα 60μ γυναικών κατέλαβε την 18η θέση ανάμεσα σε 51 αθλήτριες με επίδοση 8,06, το οποίο αποτελεί νέο ρεκόρ συλλόγου και η Αλίκη Σταματελάτου που κατετάγη 9η στα 200μ με 26.27 (νέο ατομικό ρεκόρ κλειστού στίβου).

Στην αναπτυξιακή ημερίδα της Πάτρας που έγινε το Σάββατο 12 Φλεβάρη στο αθλητικό κέντρο Λαδόπουλου συμμετείχαν 2 αθλήτριες της ΓΕΚ. Η  Ειρήνη Βλαχογιαννάτου κατέλαβε την 1η θέση στο ύψος Κ16 με 1,55 και η αδελφή της Δέσποινα την 5η θέση στο άλμα σε μήκος με επίδοση 4,12

antonatos sef2
solidaki sef
stamatelatou sef
eirini patra
eirini despoina patra

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Πνευματικά δικαιώματα © 2019 – Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας (ΓΕΚ). Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.