Η Μέμη Αλυσανδράτου έκλεισε με επιτυχία τη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών της Πάτρας.

10/08/2020

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών έπεσε η αυλαία για το 2020

Η Μέμη Αλυσανδράτου παρούσα για άλλη μια χρονιά στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση

Σε έναν ακόμα τελικό Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου, συμμετείχε η Μέμη Αλυσανδράτου, το Σάββατο 8 Αυγούστου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας. Η έμπειρη άλτρια της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλληνίας πήρε την 10η θέση στην κατάταξη, περνώντας το 1.60 με την 3η προσπάθεια.
Στη συνέχεια δοκίμασε να κάνει ατομικό ρεκόρ ανοιχτού στίβου στο 1.65, αλλά απέτυχε οριακά.

Στον τελικό του ύψους συμμετείχαν όλα τα σπουδαία ονόματα, προσφέροντας υπέροχο θέαμα και συναγωνισμό. Νικήτρια αναδείχθηκε η Παναγιώτα Δόση του Ελευθέριου Βενιζέλου με 1.85 και 2η η Ιωάννα Ζάκκα της Φιλοθέης με την ίδια επίδοση, σε ένα σενάριο που θύμισε τα ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2019 στο Αργοστόλι.

Η Μέμη έδωσε το παρόν για 9η συνεχόμενη χρονιά σε τελικό Πανελλήνιου πρωταθλήματος ανοιχτού και κλειστού στίβου από το 2016. Το ότι κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς και να βρεθεί ξανά ανάμεσα στις κορυφαίες της Ελλάδας, είναι τεράστια επιτυχία και της αξίζουν συγχαρητήρια.

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στίβου για το 2020. Η επιλογή της Ομοσπονδίας να πραγματοποιήσει τα Διασυλλογικά και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, στις παράξενες και πιεστικές συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία, κρίνεται απολύτως πετυχημένη.

Η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας ολοκληρώνει και αυτή την προσπάθεια της για φέτος και εύχεται σε όλους καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι!

Μικροί και μεγάλοι θα επιστρέψουμε στον στίβο τον Σεπτέμβρη!

memi1
memi2
memi3
memi4
results

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Πνευματικά δικαιώματα © 2019 – Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας (ΓΕΚ). Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.