Η εθνική ομάδα στίβου στην Κεφαλονιά

10/05/2022

Στο Ληξούρι οι κορυφαίοι σπρίντερ της Ελλάδας

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός έρχεται στην Κεφαλονιά: Η Εθνική ομάδα στίβου, σπριντ και σκυταλοδρομιών, έρχεται για πρώτη φορά στο νησί μετά από πρόσκληση της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας.
Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των δρόμων ταχύτητας, όπως η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, ο Παναγιώτης Τριβυζάς και πολλοί άλλοι, θα κάνουν προετοιμασία στο Δημοτικό στάδιο Ληξουρίου 7 με 13 Μαΐου και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Αργοστόλι για να αγωνιστούν στο Διεθνές Μίτινγκ ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2022.
Η προπονητική συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας με την υποστήριξη του Δήμου Ληξουρίου και της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλληνίας. Το καμπ εντάσσεται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του ΣΕΓΑΣ, το οποίο υπεγράφη πριν λίγες ημέρες από την Περιφερειάρχη κ. Ρόδη Κράτσα και την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Σοφία Σακοράφα.
Η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας θα ήθελε να συγχαρεί τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Τραυλό για αυτή την πρωτοβουλία και να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Ενότητα για τη συμβολή της στην προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών διοργανώσεων και των αθλητικών υποδομών του νησιού μας.

skitales_ginaikes_2022
ΣΕΓΑΣ_ΠΙΝ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Πνευματικά δικαιώματα © 2019 – Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας (ΓΕΚ). Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.